Wie zijn wij?

Wij, Arthur en Patrick vormen samen de Vrije Denkers.

Na jarenlang het intrapreneurship te hebben ontwikkeld binnen een grote Nederlandse IT-onderneming, hebben we op 1 februari 2016 de loonslavernij verruild voor het zelfstandig ondernemerschap. Sinds 2008 geven we inspirerende werksessies over een onderwerp dat samen te vatten is als ‘doen is de beste manier van denken’. Onze gelijknamige video geeft een goed beeld van onze boodschap. De video is op sociale media miljoenen keren bekeken en heeft onze bekendheid een flinke duw in de rug gegeven.

De reacties die wij krijgen na onze werksessies geven ons de motivatie door te blijven gaan. Mensen kunnen zich niet alleen beter verplaatsen in de noodzaak van verandering, maar zijn ze zich ook meer bewust van hun eigen mogelijkheid (en noodzaak) om tot een eerste stap in die verandering te komen. ‘Inspirerend’, ‘energie’, ‘anders dan anders’, ‘het heeft mijn leven weer richting gegeven’, ‘ik weet nu zeker dat ik een stap neem’, ‘ik had geen zin in verandering, maar nu wel’, zijn enkele van de vele uitspraken. We zijn enorm blij en trots dat we al heel veel mensen inspiratie hebben mogen brengen maar ze vooral tot doen hebben gebracht.

Naast het geven van werksessies helpen we mensen in organisaties en instellingen om met meer plezier de dingen te doen die ze echt leuk vinden. Om iedere dag met plezier aan het werk te gaan in plaats van met tegenzin. We benutten daarvoor alles wat we samen in huis hebben, van persoonlijke gesprekken tot audio-visuele producten.

Benieuwd waar we voor staan en wat ons inspireert? Kijk vooral rond op deze site, op Facebook en op ons YouTube kanaal.

Weten welke waarde we voor jou kunnen toevoegen?
Neem even contact op, we gaan graag samen met jou op onderzoek uit!

Arthur (06 24 86 83 55 / arthur@vrijedenkers.nl)
Patrick (06 24 86 83 53 / patrick@vrijedenkers.nl)