Wie zijn wij?

Wij zijn Arthur en Patrick, oftewel de Vrije Denkers.

Inspirerende sprekers

Sinds 2008 geven wij inspirerende werksessies om de afstand tussen denken en doen te verkorten. Hiervoor hebben we vijf verhaallijnen ontwikkeld om die afstand op een energieke en inspirerende manier zo klein mogelijk te maken en te houden.

Doen is de beste manier van denken

Na jarenlang het intrapreneurship te hebben ontwikkeld binnen een grote Nederlandse IT-onderneming, hebben we op 1 februari 2016 de loonslavernij verruild voor het zelfstandig ondernemerschap. Onze videodoen is de beste manier van denken’geeft een goed beeld van onze boodschap. De video is op sociale media miljoenen keren bekeken en heeft onze bekendheid een flinke duw in de rug gegeven.

Mooie resultaten

Met onze deelnemers hebben we veel mooie ervaringen opgedaan. Ze kunnen zich beter verplaatsen in de noodzaak van verandering en zijn zich meer bewust van hun mogelijkheden om tot een eerste stap te komen. Dit heeft geleid tot inspirerende resultaten, zoals meer energie, een andere kijk op zaken en meer richting in het leven. Het is geweldig om te zien dat mensen die aanvankelijk niet open stonden voor verandering, nu wel de motivatie hebben gevonden om deze stap te nemen. We zijn enorm blij en trots dat we zoveel mensen hebben mogen inspireren en vooral hebben kunnen aanzetten tot actie!

Naast het geven van deze werksessies, ondersteunen we ook mensen om met meer plezier te werken aan de taken die ze echt leuk vinden. Ons doel is ervoor te zorgen dat zij elke dag met plezier aan hun werk gaan in plaats van met tegenzin. Hiervoor benutten we alles wat we samen in huis hebben, zoals persoonlijke gesprekken, groepssessies, management interventies en audio-visuele producten.

Contact

Benieuwd waar we voor staan en wat ons inspireert? Kijk vooral rond op deze site, op Facebook en op ons YouTube kanaal.

Weten welke waarde we voor jou kunnen toevoegen?
Neem even contact op, we gaan graag vrijblijvend samen met jou op onderzoek uit!

Arthur (06 24 86 83 55 / arthur@vrijedenkers.nl)
Patrick (06 24 86 83 53 / patrick@vrijedenkers.nl)